Składniki:
- chia - 70 g
- napój migdałowy - 900 ml
- banan - 1 szt.
- małe jabłko - 1 szt.
- jagody - 1/2 garści
- pestki dyni - 1 łyżka
- nerkowce - 1 łyżka
- pyłek pszczeli - 1 łyżeczka
- gorzka czekolada - 20 g
- ashwagandha - 1 łyżka
- erytrol - 1 łyżka
Przygotowanie:
- Mleko wymieszaj w słoiku z ashwagandhą, erytrolem i chia.
- Gotowy pudding przełóż do misek, a następnie udekoruj dodatkami.
Kalorie:
Całość (2 porcje) - ok. 945 kcal
1 porcja -ok. 473 kcal
Przepis jest również dostępny w zasobach portalu Gotuj w stylu eko, gdzie mam przyjemność gotować jako Szef kuchni.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz