Ja nie mogłam się powstrzymać i kupiłam ich sporo! A po przyjściu do domu od razu zabrałam się za pieczenie! ;)
Składniki:
Spód
- 1 łyżka masła orzechowego
- 7 łyżek mąki kokosowej
- kotka tofu naturalnego
- chlust mleka roślinnego
- 3 łyżki ksylitolu
- garść czerwonych porzeczek
- 2 łyżki ziaren granatu
- jeżyny
- Mąkę kokosową wymieszaj dokładnie z masłem orzechowym, powstałym ciastem wyłóż spód formując również brzegi.
- Spód ciasta piecz przez około 15/20 minut w 180 stopniach.
- Składniki na krem dokładnie zblenduj na gładką masę i wyłóż do wcześniej upieczonego spodu.
- Gotowe ciasto udekoruj owocami.
Kalorie:
Całość (6 kawałków) - ok. 1210kcal
1 kawałek - ok. 202kcal