tag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post3416579657052754515..comments2024-03-27T10:13:28.945+01:00Comments on foodmania: FASOLOWY MURZYNEK Z KAROBEMFoodmaniahttp://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-1636323798308602292015-09-10T13:18:56.682+02:002015-09-10T13:18:56.682+02:00musi być bardzo sycący ;-)musi być bardzo sycący ;-)KKhttps://www.blogger.com/profile/09237816555065930642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-44723694380042728512015-09-10T09:12:05.658+02:002015-09-10T09:12:05.658+02:00wygląda pysznie niestety nie chce mi się nic piec ...wygląda pysznie niestety nie chce mi się nic piec ale mam ostatnio ochotę na ciasto bananowe, babkę piaskową lub murzynka właśnie :) Bet https://www.blogger.com/profile/02217375632166713885noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-16849653806795560562015-09-09T18:21:29.175+02:002015-09-09T18:21:29.175+02:00Uwielbiam ciasta z fasoli, mój faworyt :)Uwielbiam ciasta z fasoli, mój faworyt :)K.https://www.blogger.com/profile/04786590857908700034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-56976516670950820372015-09-09T10:30:55.187+02:002015-09-09T10:30:55.187+02:00za kawałek takiego ciasta z pewnością bym się nie ...za kawałek takiego ciasta z pewnością bym się nie obraziła. ;)antynomicznahttps://www.blogger.com/profile/12686780617720254987noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-16134410009041536872015-09-09T10:00:50.956+02:002015-09-09T10:00:50.956+02:00Super. Z chęcią bym zjadła kawałeczek :-)Super. Z chęcią bym zjadła kawałeczek :-)Kulinarna Maniusiahttps://www.blogger.com/profile/03892219445987529516noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-85861321740140069122015-09-09T09:36:42.431+02:002015-09-09T09:36:42.431+02:00Super przepis - bardzo wymyślny. Na pierwszy rzut ...Super przepis - bardzo wymyślny. Na pierwszy rzut oka na składniki nie przypuszczałabym, że to będzie przepis na deser - fajnie! :)Aniahttp://drewneo.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-56893085703685568172015-09-09T00:15:30.336+02:002015-09-09T00:15:30.336+02:00Za murzynkiem średnio przepadam, ale takiego zjadł...Za murzynkiem średnio przepadam, ale takiego zjadłabym co do okruszynki! Velahttps://www.blogger.com/profile/15588563914852278548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-80225048458313992792015-09-08T22:21:11.189+02:002015-09-08T22:21:11.189+02:00Świetne ciacho! :D Świetne ciacho! :D ola in the kitchenhttps://www.blogger.com/profile/14894795589907044771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-61144296866250234292015-09-08T21:17:44.656+02:002015-09-08T21:17:44.656+02:00pomysł jak zwykle mega!pomysł jak zwykle mega!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11017472030513491416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-81539459392272531432015-09-08T21:01:01.721+02:002015-09-08T21:01:01.721+02:00stevia jest o wiele słodsza, dałabym 3 razy więcej...stevia jest o wiele słodsza, dałabym 3 razy więcej;)Foodmaniahttps://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-87541803364620486072015-09-08T20:28:09.977+02:002015-09-08T20:28:09.977+02:00Jesli chcialabym uzyc cukru trzcinowego to ile pow...Jesli chcialabym uzyc cukru trzcinowego to ile powinnam go uzc zamiast stevi?<br />AgnieszkaMhttps://www.blogger.com/profile/03968721346731035017noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-52535529304213490662015-09-08T19:33:32.408+02:002015-09-08T19:33:32.408+02:00Bardzo ciekawy pomysł na murzynka :)Bardzo ciekawy pomysł na murzynka :)Magda C.http://www.brulionspadochroniarza.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-15107367815069633312015-09-08T19:26:14.384+02:002015-09-08T19:26:14.384+02:00Ja polecam z dodatkiem dwóch łyżeczek proszku do p...Ja polecam z dodatkiem dwóch łyżeczek proszku do pieczenia, wychodzi rewelacyjnie puszysty, nie jest taki zbity, powstaje bardzo zbliżony do oryginału :) dodatkowo warto oddzielnie ubić białka i delikatnie je dodawać do masy, mieszając łyżką :) magdahttps://www.blogger.com/profile/06959806823984165039noreply@blogger.com