tag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post1300308998365830343..comments2024-03-27T10:13:28.945+01:00Comments on foodmania: CIASTO Z KASZY JAGLANEJ Z JABŁKAMI I SUSZONYMI ŚLIWKAMIFoodmaniahttp://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-78042347617811043912015-12-21T07:22:06.435+01:002015-12-21T07:22:06.435+01:00Mam kasze z obiadu... Mam mus jabłkowy... Piekarni...Mam kasze z obiadu... Mam mus jabłkowy... Piekarnik też... Ha! Idę robić! ewarogalaath@gmail.comhttps://www.blogger.com/profile/17344304234873500657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-27547031646801411692015-05-07T18:41:37.276+02:002015-05-07T18:41:37.276+02:00ja również uwielbiam ciasta na bazie kaszy jaglane...ja również uwielbiam ciasta na bazie kaszy jaglanej! cieszę się, że Tobie też smakowało :)Foodmaniahttps://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-89061969849206279682015-05-07T18:06:06.997+02:002015-05-07T18:06:06.997+02:00Nie każdemu musi przypaść to ciasto do gustu ;D Ja...Nie każdemu musi przypaść to ciasto do gustu ;D Ja zrobiłam jaglany jabłecznik i jestem pod wrażeniem :D Baaa ja to ja ale moja mama też się zachwycała :D a muszę przyznać, że jest sceptyczna pod względem zdrowszych zamienników :DJagodziana Coffeehttps://www.blogger.com/profile/09900586734543977105noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-55581524576729457052014-10-26T21:04:34.005+01:002014-10-26T21:04:34.005+01:00A czy było krojone jeszcze ciepłe? Ciasto musi wys...A czy było krojone jeszcze ciepłe? Ciasto musi wystygnąć i wtedy robi się bardziej zwarte- na pewno się nie rozpadnie ;) Oczywiście smak to kwestia gustu i na pewno nie smakuje jak zwykłe ciasto, ale uważam, że może przy drugiej próbie wyjdzie lepiej? ;) Można poszaleć z dodatkami, dodać miód i więcej bakali ;)Foodmaniahttps://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-29645193509037040222014-10-26T20:56:17.151+01:002014-10-26T20:56:17.151+01:00Zrobiłam. Ciasto mi się rozpadło, to raz. Naprawdę...Zrobiłam. Ciasto mi się rozpadło, to raz. Naprawdę myślałam, że będzie inaczej smakować. Nawet nie skończyłam pierwszego kawałka...nie smakuje mi :(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-580792235505611442014-08-17T16:07:12.269+02:002014-08-17T16:07:12.269+02:00bardzo lubię kaszę jaglaną, to ciasto wpisało się ...bardzo lubię kaszę jaglaną, to ciasto wpisało się do mojej listy "do zrobienia" :)black_olivehttps://www.blogger.com/profile/05587721864929055216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-87101757294535233702014-04-19T11:20:24.510+02:002014-04-19T11:20:24.510+02:00Ależ to MUSI cudnie smakować!!! Dzięki za takie ci...Ależ to MUSI cudnie smakować!!! Dzięki za takie ciekawe przepisy:) Często mnie inspirujesz do kuchennego działania:) Wszystkiego Dobrego!!! ..nie tylko na święta:)HappyAlimakhttps://www.blogger.com/profile/08520413328128756755noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-89848066130744127392014-04-06T15:23:44.410+02:002014-04-06T15:23:44.410+02:00mała tortownica (średnica 18 cm) :)mała tortownica (średnica 18 cm) :)Foodmaniahttps://www.blogger.com/profile/06070158769371908661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1382895762744842308.post-48875722118186780152014-04-06T08:31:42.306+02:002014-04-06T08:31:42.306+02:00a jakiej wielkości formy użyłaś?a jakiej wielkości formy użyłaś?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09518699034934548336noreply@blogger.com